Дигитален Регулатор На Воздухот LE Lematec DAR01B, Сепаратор ЗА Вода ЗА Масло ZN312 И Пакет Фитинзи За Компресори ЗА Воздух

Дигитален Регулатор На Воздухот LE Lematec DAR01B, Сепаратор ЗА Вода ЗА Масло ZN312 И Пакет Фитинзи За Компресори ЗА Воздух

DEN 175.52

Достапност

Добро Дизајниран За Постојан Проток : Користете како пиштол за прскање и регулатор на воздушни четки, песочник или регулатор на пиштол за боја Мерачот НА проток НА воздушен компресор ДАР01Б на ле ЛЕМАТЕК работи одлично за секаков вид прилагодување и регулација потребни за вашата воздушна алатка. Го прилагодува Протокот на Воздух Со Прецизност : Точен, ефикасен и паметен, Регулаторот На Компресорот За Воздух ЛЕ ЛЕМАТЕК со Дигитален Мерач е лесен за инсталирање, лесен за работа и лесен за гледање. О, и тоа е ултра-прецизно. МАШИНАТА ЗА Сушење Воздух НА КОМПРЕСОРОТ ZN312 Ги Филтрира загадувачите преку елементот за филтер ЗА повеќекратна употреба 1 микрон. Лесно исфрлете ги сите загадувачи со вентилот за одвод на копчето. Комплетен Сет На Фитинзи За Компресори За Воздух Карактеристики 2 Споени Брзи Конектори - Спојки, 3 Машки и 3 Женски Приклучоци, 5 Машки До Машки Конектори И Две Ролни Тефлонска Лента. Завршете повеќе работни места со овие одлични резервни додатоци на кои можете да сметате!. Дигитален Регулатор На Воздухот LE Lematec DAR01 B, Zn312 Сепаратор За Вода За Масло И Компресор За Воздух Пакет Овој комплетен производ нуди флексибилност додека користите Дигитален Регулатор За Воздух LE lematec DAR01 B, Сепаратор ЗА Вода ZN312 И Фитинзи за Компресори за Воздух.


За производот

Избор на клиент