Замена на филтерот за убијци за Паркер G04136

Замена на филтерот за убијци за Паркер G04136

DEN 3461.60

Достапност

Гордо произведен во САД Медиуми : Микроглас. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Филтерски вкрстени референци P/N Parker G04136. Гордо произведен во САД. Медиуми : Микроглас. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Филтерски вкрстени референци P/N Parker G04136. Замена на филтерот за убијци за производите за филтрирање на убијци Parker G04136 се произведуваат со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи на филтрацијата се загарантирани за да ги исполнат или надминуваат сите спецификации на производството на оригинална опрема. Производите за филтрирање на убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат кон повеќе ISO стандарди за филтрација. Сите предмети означени со замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на дел се за повикување само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици.


За производот

Избор на клиент

FO3115103 Фабрички стил Двојна радијаторска ладење на вентилаторот собрание на вентилаторот компатибилен со Форд Виндстар 1995-1998, 12V, црно
  • Новак

FO3115103 Фабрички стил Двојна радијаторска ладење на вентилаторот собрание на вентилаторот компатибилен со Форд Виндстар 1995-1998, 12V, црно

DEN 680.00

Компатибилност на возилото склопување на вентилаторот на радијаторот компатибилен со Ford Windstar 19951998 Бри