Левитон AGTR2-W SmartlockPro Двојна Функција AFCI/GFCI Сад, 20 Засилувач/125V, Вајт

Левитон AGTR2-W SmartlockPro Двојна Функција AFCI/GFCI Сад, 20 Засилувач/125V, Вајт

DEN 3.33

Достапност

Нуди заштита од електрични пожари и удари во еден уред Ја прекинува моќноста ако се открие потенцијално опасен дефект на лакот или дефект на земјата. Периодично спроведува автоматски внатрешен тест за да потврди дека е достапна заштитена моќност НА GFCI. Патентираното дејство за заклучување спречува ресетирање доколку е оштетено и не може да одговори на дефект на лакот или дефект на земјата. Заменува стандарден сад и има копчиња за тестирање и ресетирање на лицето за локализирано тестирање и ресетирање. Може да се користи за исполнување на барањата ЗА КОД ЗА ЗАШТИТА НА АФЦИ и ГФЦИ во станбени кујни и области за перење. Smartlockpro Двојна Функција Afci/GFCI Сад помага да се заштити вашиот дом и семејство од електрични пожари и опасности од електричен удар. Преку напредна технологија, ако Садот ЗА ДВОЈНА Функција SMARTLOCKPRO AFCI/GFCI открие дефект на лакот или дефект на земјата, тој брзо ја прекинува струјата. Smartlockpro Двојна Функција AFCI/GFCI Сад нуди национален електричен Код (NEC) во согласност опција ЗА AFCI/gfci заштита во станбени кујни И перење области за модификации или екстензии,замена садови и во одредени случаи нова градба*. Идеален е и како замена за неосновани садови, задоволувајќи ги барањата НА НЕЦ и ЗА заштита НА АФЦИ и ГФЦИ. * Погледнете Го Националниот Електричен Код за 2014 Година . Садовите За Прекинувач на Колото со Лак-Дефект (АФЦИ) и Садовите За Прекинувач на Колото за заземјување (ГФЦИ) се важни безбедносни производи кои помагаат да се заштитат од електрични опасности во домот. Афцис помага во заштитата од електрични пожари, А Гфцис помага да се заштитат луѓето од електричен удар или струен удар. Садовите СО ДВОЈНА Функција AFCI/GFCI нудат и електрична заштита од пожар и удари во еден уред што го прави паметно решение за многу простории во домот, особено кога се заменува постоечки стандарден сад или постоечки неоснован сад.


За производот

Избор на клиент

Сертифицирани додатоци за апарати 15-0344 кабел за напојување со апарати 15-засилувачи, 4 стапки, 3 жици, заземјен, глава на приклучокот со агол
  • Новак

Сертифицирани додатоци за апарати 15-0344 кабел за напојување со апарати 15-засилувачи, 4 стапки, 3 жици, заземјен, глава на приклучокот со агол

DEN 1.00

Глава на приклучокот на десниот аголЗаземјен, 3проток, десен агол на приклучокот го чува кабелот близу д

Ексија 10 Еез Вдлабнати Светлосни Клипови Долно Осветлување Домување Ц Клипови Доградба За Осветлување со Завртки За Самопреслушување Метални
  • Новак

Ексија 10 Еез Вдлабнати Светлосни Клипови Долно Осветлување Домување Ц Клипови Доградба За Осветлување со Завртки За Самопреслушување Метални

DEN 147.04

Соодветен За Употреба : овој пакет доаѓа со 10 парчиња светлосни клипови за осветлување (5 пара) и 10 парчињ