Автоматски контролер на контролорот Graigar HGM6120NC Генератор автоматски контролер на автоматски контролер Едноставни врски и висока сигурност

Автоматски контролер на контролорот Graigar HGM6120NC Генератор автоматски контролер на автоматски контролер Едноставни врски и висока сигурност

DEN 786.24

Достапност

Автоматскиот контролер на сериите HGM6100 N, интегрирање на дигитални, интелигентни и мрежни техники, се користи за автоматски систем за контрола и мониторинг на Генсет Може да изврши функции на автоматско стартување/стоп, мерење на податоците, заштита на алармот и три „далечински“ (далечински управувач, далечинска мерка и далечинска комуникација). Контролерот користи LCD дисплеј, опционален интерфејс за прикажување, вклучувајќи кинески, англиски, шпански, руски, португалски, мисирка, полски и француски јазик со лесно и сигурно работење. Автоматскиот контролер на сериите HGM6100 N користи техника за микро-обработка што може да постигне прецизно мерење, прилагодување на вредноста, поставување тајминг и праг итн. Сите параметри можат да се конфигурираат од предниот панел или да користат USB интерфејс (или интерфејс RS485) за да се прилагодат преку компјутер. Автоматскиот контролер на сериите HGM6100 N, интегрирање на дигитални, интелигентни и мрежни техники, се користи за автоматски систем за контрола и мониторинг на Генсет. Може да изврши функции на автоматско стартување/стоп, мерење на податоците, заштита на алармот и три „далечински“ (далечински управувач, далечинска мерка и далечинска комуникација). Контролерот користи LCD дисплеј, опционален интерфејс за прикажување, вклучувајќи кинески, англиски, шпански, руски, португалски, мисирка, полски и француски јазик со лесно и сигурно работење.


За производот

Избор на клиент

Gowe Digital Torsional Spring Tester 10n.m
  • Новак

Gowe Digital Torsional Spring Tester 10n.m

DEN 1.00

Функција : АНХ серија Дигитална торзија Пролетниот тестер е еден вид интелигентен мултифункционален ме

Кутија за прекинувачи на колото Герсик, кутија за заштита на дистрибуција на напојување IP65 5 со терминал и DIN Rail за минијатурен прекинувач,
  • Новак

Кутија за прекинувачи на колото Герсик, кутија за заштита на дистрибуција на напојување IP65 5 со терминал и DIN Rail за минијатурен прекинувач,

DEN 771.20

【Висококвалитетен материјал】 : Школка е изработена од ABS пластика, капакот е изработен од транспаренте