Детектор за мерење на мерач на мерач на мерач на јометар yfyiqi јонски мерач за мерење на мерачи за лабораториски апликации Точност 0,5 проценти FS

Детектор за мерење на мерач на мерач на мерач на јометар yfyiqi јонски мерач за мерење на мерачи за лабораториски апликации Точност 0,5

DEN 3.00

Достапност

1 Прецизирање на јонскиот мерач на хлорид е опремен со голем LCD дисплеј со позадинско осветлување. Калибрација од 2 до 5 поени, вклучувајќи ги и 8 точки на концентрација. Директното читање на концентрација на јон го поедноставува процесот на мерење.Изберете единици за концентрација - PPM, Mg/L и Mol/L. Автоматското компензација на температурата обезбедува точни читања во текот на целиот опсег. Прецизирање на јонскиот мерач на хлорид е опремен со голем LCD дисплеј со позадинско осветлување. Калибрација од 2 до 5 поени, вклучувајќи ги и 8 точки на концентрација. Директното читање на концентрација на јон го поедноставува процесот на мерење.Изберете единици за концентрација - PPM, Mg/L и Mol/L. Автоматското компензација на температурата обезбедува точни читања во текот на целиот опсег. За време на транспортот не содржи батерија и течност. Преглед Прецизен клуч на хлорид јонски метар, погоден за лабораториски апликации, точност : 0,5% Ф. Карактеристики 1. Прецизирање на јонскиот метар на хлорид е опремен со голем LCD дисплеј со позадинско осветлување. Калибрација од 2 до 5 поени, вклучувајќи ги и 8 точки на концентрација. Директното читање на концентрација на јон го поедноставува процесот на мерење.Изберете единици за концентрација - PPM, Mg/L и Mol/L. Автоматското компензација на температурата обезбедува точни читања во текот на целиот опсег.Ауто-читање Функција се чувствува и ја заклучува крајната точка за мерење. Автоматска дијагноза на електрода ги покажува точките на калибрација и падините.setup менито овозможува да се постави бројот на точките за калибрација, јонската валентност, критериумите за стабилност, температурната единица, исклучувањето на автоматската моќ, итн.


За производот

Избор на клиент

VTSYIQI AEV-20000 Електричен двојна колона Вертикална тест за тестирање на моторизирана сила за тестирање на сила максимално оптоварување 20000n
  • Новак

VTSYIQI AEV-20000 Електричен двојна колона Вертикална тест за тестирање на моторизирана сила за тестирање на сила максимално оптоварување 20000n

DEN 2.00

Електрично оптеретување, регулирање на брзината на брзина, погон на менувачот Компактна структура и ст�

1p Elink WiFi Прекинувач Паметен Din Железнички Прекинувач Тајмер Далечински Управувач Гласовна Контрола Алекса Homeо И Google Дом За Паметен
  • Новак

1p Elink WiFi Прекинувач Паметен Din Железнички Прекинувач Тајмер Далечински Управувач Гласовна Контрола Алекса Homeо И Google Дом За Паметен

DEN 863.20

ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ : WIFI далечинско вмрежување, без разлика каде одите, можете да ги контролирате прек�

Заах Осигурувач 5х20мм Брзо Разнесени Стаклени Цевки Осигурувачи Избрани Комплети, брзо Разнесени стаклени осигурувачи Стакло
  • Новак

Заах Осигурувач 5х20мм Брзо Разнесени Стаклени Цевки Осигурувачи Избрани Комплети, брзо Разнесени стаклени осигурувачи Стакло

DEN 1297.60

Осигурувач Срфгјс " Секој стаклен осигурувач има означена вредност на него Лесно за препознавање Издрж�

НОВОЦЕ 50А 2П Спд Прекинувач За Преостаната Струја Со Пренапон На Преоптоварување Со Заштита Од Гром Заштитник Од Истекување НА Мкб
  • Новак

НОВОЦЕ 50А 2П Спд Прекинувач За Преостаната Струја Со Пренапон На Преоптоварување Со Заштита Од Гром Заштитник Од Истекување НА Мкб

DEN 1529.60

Прекинувач Панели Прекинувач Панели Функција : 1.Заштита Од Преоптоварување2.Заштита Од Истекување3.Заш�

DC 100V 10A дигитален автомобил волтметар во волтметар Амметар мотоцикл Индикатор за напон на мотоцикл Тековен мерач Заменете го USB тестер 12V,
  • Новак

DC 100V 10A дигитален автомобил волтметар во волтметар Амметар мотоцикл Индикатор за напон на мотоцикл Тековен мерач Заменете го USB тестер 12V,

DEN 364.80

Снабдување со DIY : Електрични Тип на приказ : Само дигитални Снабдување со електрична енергија : ДЦ...