БОЈАК 12 Вредности 60 парчиња Бавен Удар Стакло Осигурувачи Асортиман Комплет 5х20мм 250В Т0. 5А 1А 1.25 А 1.6 А 2А 2.5 А 3А 3.15 А 4А 5А 6.3 А 10а пакет Во Проѕирна Пластична Кутија

БОЈАК 12 Вредности 60 парчиња Бавен Удар Стакло Осигурувачи Асортиман Комплет 5х20мм 250В Т0. 5А 1А 1.25 А 1.6 А 2А 2.5 А 3А 3.15 А 4А 5А 6.3 А

DEN 191.84

Достапност

Бојак Висок Квалитет Бавно Удар Стакло Осигурувачи Асортиман Комплет Напон на осигурувачи : 250v. Димензија На Осигурувачот : 5х20мм/0, 2х0, 78 Инчи. Модел на осигурувачи : 12 тип-(0,5 А/1А/1,25 А/1,6 А/2А/2,5 А/3А/3,15 А/4А/5А/6,3 А/10А). Количина на пакет : 60 парчиња (Секој модел 5 парчиња), Спакувани во пластична кутија за складирање. Бојак Висок Квалитет Бавно Удар Стакло Осигурувачи Асортиман Комплет. Напон на осигурувачи : 250v. Димензија На Осигурувачот : 5х20мм/0, 2х0, 78 Инчи. Модел на осигурувачи : 12 тип-(0,5 А/1А/1,25 А/1,6 А/2А/2,5 А/3А/3,15 А/4А/5А/6,3 А/10А). Количина на пакет : 60 парчиња (Секој модел 5 парчиња), Спакувани во пластична кутија за складирање. Димензија на осигурувачот : 5х20мм/0, 2х0, 78 Инчен Напон На Осигурувачи : 250в количина На Пакување : 60 парчиња (Секој модел 5 парчиња) Т0, 5АЛ250В х 5 Еез Т1АЛ250В х 5 Еез Т1, 25АЛ250В х 5 Еез т1, 6АЛ250В х 10 Еез Т2АЛ250В х 5 Еез Т2.5ал250в х 5 еез т3ал250в х 5 еез Т3, 15ал250в Х 5 Еез т4ал250в Х 5 еез т5ал250в Х 5 ЕЕЗ Т6, 3ал250в Х 5 ЕЕЗ Т10ал250в Х 5 ЕЕЗ.


За производот

Избор на клиент

Белата плоча за покривање на плочата за прекинувачи продолжува или исклучува, ги штити вашите светла или кола од случајно да бидат вклучени или
  • Новак

Белата плоча за покривање на плочата за прекинувачи продолжува или исклучува, ги штити вашите светла или кола од случајно да бидат вклучени или

DEN 651.04

Заштитник за покривање на плочата со бела прекинувач Вклучува или исклучува прекинувачот на светлинат�