Замена На Филтерот убиец ЗА ХИДАК/ХИКОН 10704Д12БН

Замена На Филтерот убиец ЗА ХИДАК/ХИКОН 10704Д12БН

DEN 342.72

Достапност

Гордо Произведени во САД Медиуми : Микроглас. Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ. Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот. Филтер Вкрстени Референци п/н ХИДАК/ХИКОН 10704Д12БН. Замена На Филтерот убиец ЗА ХИДАК/ХИКОН 10704Д12БН. Производите за Филтри за убијци се произведуваат со најквалитетни материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи за филтрирање гарантирано ќе ги исполнат или надминат сите спецификации на оригиналното производство на опрема. Производите За Филтрирање убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат до повеќе ИСО стандарди за филтрирање. Сите предмети означени замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на деловите се однесуваат само на вкрстениот дел. Упатувањето се упатува на овие компании исклучиво за да се идентификува компатибилноста На Филтерот Убиец, Ад. производи со оем производ; ОЕМ не ги спонзорираше или одобри нашите филтри или производи И Филтер За Убијци, Ад. не тврди дека произведува производи ЗА ОЕМ или снабдува оригинални оем производи во повеќето случаи.


За производот

Избор на клиент

Mdi SYPL0302MNXX204 Полиетерсулфон Мембрана Шприц Филтер, ЕО Стерилни, Женски Луер - Заклучување Влез, Машки Луер Лизга Излез, 13 мм Дијаметар
  • Новак

Mdi SYPL0302MNXX204 Полиетерсулфон Мембрана Шприц Филтер, ЕО Стерилни, Женски Луер - Заклучување Влез, Машки Луер Лизга Излез, 13 мм Дијаметар

DEN 0.33

Апсолутно Задржување Ниско врзување на протеини 16 Канали за минимален притисок на грбот Висока пропусн

Филтри За Шприц со Стонилаб 10 Пакувања, Стерилни Најлонски 66 Мембрански Филтри За Шприц Хидрофилна Филтрација со големина на пори од 0,22 €m
  • Новак

Филтри За Шприц со Стонилаб 10 Пакувања, Стерилни Најлонски 66 Мембрански Филтри За Шприц Хидрофилна Филтрација со големина на пори од 0,22 €m

DEN 215.84

10пакет; стерилни и поединечно завиткани Дијаметар од 25 мм и големина на порите од 0,22 €m Најлон 66 мембран�