Ge 71393 Канделабри База А15 Таванот Вентилатор Сијалица, Јасно, 40W, 2-Пакет

Ge 71393 Канделабри База А15 Таванот Вентилатор Сијалица, Јасно, 40W, 2-Пакет

DEN 151.20

Достапност

А15 облик со канделабри база за употреба во таванот вентилатори 2600к мека бела светлина изглед. 305 лумени кои обезбедуваат суптилна, смирувачка светлина. Трае 1,4 години врз основа на 3 часа дневно користење. Проценетата годишна енергија чини 4,82 долари врз основа на 3 часа дневно 0,11 долари за k Wh. GE, 40a15ca/C/CF-CD2, 2 Пакет, 40 W, Јасно, Candelabra База Таванот Вентилатор Сијалица, 1,500 Часа, А15 Сијалица Форма, Ослободени Од Федералните Прописи ЕПАКТ Таванот Вентилатор Тела.


За производот

Избор на клиент

Флуоресцентни Светлосни Капаци За Тавански Дифузни Панели-Шема На Дрво Од Трепетлика - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија
  • Новак

Флуоресцентни Светлосни Капаци За Тавански Дифузни Панели-Шема На Дрво Од Трепетлика - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија

DEN 399.84

ФИТ СТАНДАРДНА ФЛУОРЕСЦЕНТНА ТАВАНСКА СВЕТЛИНА ОД 2Х4 СТАПКИ : вистинската големина на секоја флуоресце

Филипс-383166-ПЛ-Ц 18В/27/АЛТО
  • Новак

Филипс-383166-ПЛ-Ц 18В/27/АЛТО

DEN 3.33

Флуоресцентните светилки се светилки за заштеда на енергија и траат до 10 пати подолго од светилките со �

Флуоресцентни Светлосни Капаци За Канцеларија Во Училница-Шема На Цветни Бранови - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија
  • Новак

Флуоресцентни Светлосни Капаци За Канцеларија Во Училница-Шема На Цветни Бранови - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија

DEN 2.67

ФИТ СТАНДАРДНА ФЛУОРЕСЦЕНТНА ТАВАНСКА СВЕТЛИНА ОД 2Х4 СТАПКИ : вистинската големина на секоја флуоресце

Флуоресцентни Светлосни Капаци За Канцеларија Во Училница-Рустикален Модел - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија во Училница-2ft
  • Новак

Флуоресцентни Светлосни Капаци За Канцеларија Во Училница-Рустикален Модел - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија во Училница-2ft

DEN 1.67

ФИТ СТАНДАРДНА ФЛУОРЕСЦЕНТНА ТАВАНСКА СВЕТЛИНА ОД 2Х4 СТАПКИ : вистинската големина на секоја флуоресце

Флуоресцентни Светлосни Капаци За Канцеларија Во Училница - Пејзажна Шема - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија во Училница-2ft
  • Новак

Флуоресцентни Светлосни Капаци За Канцеларија Во Училница - Пејзажна Шема - Флуоресцентни Светлосни Капаци за Канцеларија во Училница-2ft

DEN 399.84

ФИТ СТАНДАРДНА ФЛУОРЕСЦЕНТНА ТАВАНСКА СВЕТЛИНА ОД 2Х4 СТАПКИ : вистинската големина на секоја флуоресце

Мулти БОЈА LED C9 Божиќ Стринг Светло Надворешна Замена Светилки 1W Еквивалент 5W Едисон Сијалица Е17 База 120V Разнобојни Пластични ЦРВЕНА
  • Новак

Мулти БОЈА LED C9 Божиќ Стринг Светло Надворешна Замена Светилки 1W Еквивалент 5W Едисон Сијалица Е17 База 120V Разнобојни Пластични ЦРВЕНА

DEN 1.00

Мулти боја C9 LED сијалица ЌЕ се користи Како C9 Божиќ стринг Светлината замена сијалица, Мулти боја ЦРВЕНА