Чикаго - 27х40 Оригинален филм Постер Еден лист Ричард Гере Рене Зелвегер

Чикаго - 27х40 Оригинален филм Постер Еден лист Ричард Гере Рене Зелвегер

DEN 0.33

Достапност

Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен Оригинален постер за филм - не препечатување - големините се приближни. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Ако D/S или DS е во насловот, тоа значи дека постер е двострана. Постерот е во состојба на нане. Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен. Оригинален постер за филм - не препечатување - големините се приближни. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Ако D/S или DS е во насловот, тоа значи дека постер е двострана. Постерот е во состојба на нане. Оригинален постер за филм еден лист - во близина на состојба на нане. Многу блиску до нане.


За производот

Избор на клиент

Effеф Бек го потпиша автограмот Гибсон Епифон Акустична гитара - Легендата на Јардбирдс/ Jamesејмс Спенс ЈСА Целосно писмо за автентичност
  • Новак

Effеф Бек го потпиша автограмот Гибсон Епифон Акустична гитара - Легендата на Јардбирдс/ Jamesејмс Спенс ЈСА Целосно писмо за автентичност

DEN 2.67

Повеќе од 15 години во бизнисот! Молња Брза дневна испорака! Илјадници ТВ и филмски фотографии, скрипти и