Sigourney Weaver Autographed 1986 Вонземјани 26.5x38.5 Постер за едностран филм

Sigourney Weaver Autographed 1986 Вонземјани 26.5x38.5 Постер за едностран филм

DEN 1.00

Достапност

Лично потпишано од Сигурни Вејвер; На залиха и подготвени за испорака Вклучува сертификат за автентичност на славните за автентичност во која има слика на постер за потпишување на Сигурни. Сертифициран од славните автентики, водечкиот извор на световите за оригинални меморијали на славни личности со потписот на секој актер лично сведок од претставник на славните за автентика, каталогизирана во нашата он-лајн база на податоци (обезбедување датум за потпишување, локација и слика на точката за потпишување на таленти). Потоа, ставката се става со свој уникатен, сериски холограм со автентикација, гарантирајќи го за живот. Сертификатот за автентичност е вклучен со секоја ставка, во која има слика за потпишување на таленти. Овој целосен процес на автентикација не само што обезбедува некомпромитирана автентичност, туку создава и безвременски колекционер со инвестициска вредност. Овој постер од 26,5 × 38,5 вонземјани е лично потпишан од полковникот Рипли, Сигурни Вејвер за време на потпишувањето со славните автентика. Бродовите на постери ставени со холограм со сериски автентики со славна личност и евидентна холограм за автентикација и вклучуваат сертификат за автентичност на славните за автентичност во која има слика на постер за потпишување на Сигурни.


За производот

Избор на клиент

Мајкл Кејн и Брајан де Палма потпишаа автограм - облечен за да убие филмска скрипта - Алфи, италијанска работа, добиј Картер, смут, мост
  • Новак

Мајкл Кејн и Брајан де Палма потпишаа автограм - облечен за да убие филмска скрипта - Алфи, италијанска работа, добиј Картер, смут, мост

DEN 1.33

Повеќе од 15 години во бизнисот! Молња Брза дневна испорака! Илјадници ТВ и филмски фотографии, скрипти и